Actueel

Nieuws

Inschrijving woningen gesloten Lokaal nieuws donderdag 09 juli 2020

Inschrijving woningen gesloten

De inschrijving voor de woningen is gesloten. 

De inschrijving voor de woningen is gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als resevekandiaat door in te loggen op jouw account en naar digitaal inschrijfformulier woningen te gaan. Vul deze compleet in en stuur het formulier in.

Let op: jouw bouwnummervoorkeur geldt niet als officiele inschrijving dus je moet om kans te maken het bovengenoemde formulier compleet invullen. 

De voorwaarden voor te toewijzing kun je hier raadplegen. 
De prijslijst kun je hier downloaden
De folder is hier te downloaden. 

Event 9 en 11 juli volgeboekt Lokaal nieuws woensdag 08 juli 2020

Event 9 en 11 juli volgeboekt

De eventdata voor "Proef" De Oude Boomgaert zijn beide volgeboekt. 

Helaas zijn voor beide dagen alle tijdsslots helemaal volgeboekt en kunnen we niet meer mensen ontvangen omdat we dan niet meer voldoen aan de Corona-richtlijnen. Je bent tijdens het event alleen welkom als je een bevestiging hebt ontvangen voor dat tijdsslot. 

Alle documentatie die wordt verstrekt tijdens de events is vanaf morgen 17.00 uur ook te downloaden op de website. Daarnaast is het mogelijk om vanaf volgende week een bezoek te brengen aan Van Spronsen Makelaars om de voorlopige documentatie als technische omschrijving, tekeningen e.d. in te zien. 

Start inschrijving Lokaal nieuws woensdag 24 juni 2020

Start inschrijving

Op 9 juli as. start de officiële inschrijving voor de woningen.

Op donderdag 9 juli om 17.00 uur start de officiele (online) inschrijving voor de woningen van De Oude Boomgaert. Ook is dan de aanvullende informatie  te downloaden op de website. 

Inschrijven doe je door het digitale inschrijfformulier voor de woningen in jouw account compleet in te vullen en te ondertekenen. De volgorde van inschrijving is niet bepalend voor de toewijzing dus neem rustig de tijd. Rond het formulier wel voor de deadline af.

Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar jouw inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.

In de week van 24 augustus vindt de toewijzing plaats en hoor je of jij uitgenodigd wordt voor een optiegesprek bij de makelaar/verkoopmanager. 

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. 

Geef jouw favoriete bouwnummer door Lokaal nieuws woensdag 03 juni 2020

Geef jouw favoriete bouwnummer door

Geef nu jouw favoriete bouwnummer door!

Vanaf nu kun je jouw favoriete bouwnummer doorgeven. Je zit nergens aan vast en kunt jouw keuze aanpassen als je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijft tijdens de verkoop. Op dat moment zijn de definitieve prijzen ook bekend.

Waarom moet ik mijn bouwnummervoorkeur doorgeven?
Door je voorkeuren door te geven kun je je alvast verdiepen in de woningen en de bouwnummers opslaan die je interessant vindt. Deze staan vervolgens overzichtelijk in je account. Door nu alvast je voorkeur voor 23 juni as. door te geven maak je straks bij de toewijzing meer kans op een woning. Bovendien word je bij een inschrijving op de website ook op de hoogte gehouden van de start van de verkoop middels onze nieuwsbrief.

Prijsranges en verkoopprijzen
Na het analyseren van alle woonwensen zetten we de laatste puntjes op de i en worden de definitieve berekeningen uitgevoerd. We kunnen nu dus nog niet zeggen hoeveel een woning exact gaat kosten. Toch willen we de beschikbare informatie zo snel mogelijk beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. Om dat te kunnen doen werken we met een prijsrange. Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen te vinden op de website. Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met maandag 22 juni as.

Bekijk alle stappen van het verkoopproces op de website. Mocht je nog vragen hebben de makelaars beantwoorden deze graag.

Heb je vragen over het project of lukt het niet om je bouwnummervoorkeuren door te geven?

Je kunt altijd contact opnemen met Van Spronsen Makelaars op 078 681 2566 of Heilijgers via 033 454 5700. Liever mailen? Stuur een mailtje naar info@heilijgers.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ridderkerk.

Aanmelden