Riederwerf kadewoningen

Het project Riederwerg begint langzaam gestalte te krijgen. Prachtig gelegen aan de Nieuwe Maas en de Grienden komen in deze wijk ca. 100 eengezinswoningen in Oud-Hollandse stijl. De eerste fasen zijn gebouwd langs de dijk en in het middengebied. De volgende fase bestaat uit de strook langs het water, een plek met geweldig uitzicht en een unieke sfeer! De eerste impressies voor de woningen op deze prachtige locatie aan het water vindt u hier. Deze plannen zijn nog in ontwikkeling. En daarom zijn wij benieuwd naar uw mening. Hoe wilt u hier wonen? Schrijf u in als belangstellende op de website voor deze fase en ontvang de woonwensenenquête.

Riederwerf kadewoningen
01-03-2019