Riederwerf fase 5 kadewoningen

Het project Riederwerg begint langzaam gestalte te krijgen. Prachtig gelegen aan de Nieuwe Maas en de Grienden komen in deze wijk ca. 100 eengezinswoningen in Oud-Hollandse stijl. De eerste fasen zijn gebouwd langs de dijk en in het middengebied. De volgende fase bestaat uit de strook langs het water, een plek met geweldig uitzicht en een unieke sfeer! En als laatste de eengezinswoningen aan de dijk, waarmee het project zijn voltooing nadert.

Riederwerf fase 5 kadewoningen
2020 (3e kwartaal)