SEO

€ 200.000,- tot € 562.200,-

Woonoppervlak
49 - 144m2

Binnenrijk is de nieuwste en bijzonderste buurt in Ridderkerk. Het gebied dat voorheen Driehoek Het Zand heette, noemen wij vol trots Binnenrijk: een schitterend groen binnengebied met daarin ruim opgezette, zeer duurzame, kwalitatief hoogwaardig afgewerkte eengezinswoningen en appartementen in een moderne architectuur. Natuurlijk stuk voor stuk gasloos en energiezuinig door verschillende slimme toepassingen. Vanuit uw woning stapt u zó het groene park in. De eengezinswoningen hebben daarnaast ook nog eens een heerlijke privé-tuin en/of terras!

De drie woongebouwen gaan gefaseerd in verkoop. De Riede is in oktober 2020 in verkoop gegaan, met een mix van 15 eengezinswoningen en 36 appartementen. Deze zijn allemaal verkocht.

Na de zomer gaat De Gere in verkoop. In de Gere komen 55 twee-, drie- en vierkamerappartementen van 49 tot 144 m2 groot. Na de verkoop van De Gere volgt het laatste blok: De Reijer, hier komen 27 eengezinswoningen in verschillende groottes en typen.

Binnenrijk De Gere
2021 (3e kwartaal)