SEO

€ 415.000,- tot € 594.000,-

Woonoppervlak
132 - 162m2

Binnenrijk is de nieuwste en bijzondere buurt in Ridderkerk. De locatie wordt een schitterend groen gebied met daarin drie gebouwen met in totaal 133 koopwoningen. Eén gebouw met alleen appartementen (De Gere), één gebouw met alleen eengezinswoningen (De Reijer) en één gebouw met een mix van appartementen en eengezinswoningen (De Riede). Blok De Riede is volledig uitverkocht.

Vanuit uw woning stapt u zo het park in. Thuis geniet u van de ruimte, het licht, het zicht op de kleuren in de natuur en de reuring om u heen. Binnenrijk komt op een prachtige locatie: open en groen, gelegen tussen dijken en lanen en dicht bij de voorzieningen.
Vanaf-prijzen bekend

Op de website van Binnenrijk vindt u de eerste concepten zoals de ingerichte plattegronden van de woningen en de vanaf-prijzen. Alle woningen zijn natuurlijk gasloos en energiezuinig door toepassing van zonnepanelen en warmtepompen. U kunt zelf kiezen of u de duurzame installatie koopt of huurt. Bekijk snel de website en proef de sfeer van wonen in Binnenrijk met buiten voor de deur.

Binnenrijk De Reijer
2021 (4e kwartaal)