Binnenrijk De Reijer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Ridderkerk - Ridderkerk
Actueel aanbod

€ 434.500,- tot € 594.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 162m2

Over dit project

Binnenrijk is de nieuwste en bijzondere buurt in Ridderkerk. De locatie wordt een schitterend groen gebied met daarin drie gebouwen met in totaal 133 koopwoningen. Eén gebouw met alleen appartementen (De Gere), één gebouw met alleen eengezinswoningen (De Reijer) en één gebouw met een mix van appartementen en eengezinswoningen (De Riede). Alle gebouwen zijn in aanbouw. Er zijn alleen nog enkele woningen beschikbaar in De Reijer.

Vanuit uw woning stapt u zo het park in. Thuis geniet u van de ruimte, het licht, het zicht op de kleuren in de natuur en de reuring om u heen. Binnenrijk komt op een prachtige locatie: open en groen, gelegen tussen dijken en lanen en dicht bij de voorzieningen.

Locatie

Binnenrijk ligt tussen de Vlietlaan, Erasmuslaan en Hugo de Grootlaan, aan de rand van de wijken Drievliet en Het Zand in Ridderkerk. Het gebied is ook nu al groen; dit groene karakter blijft behouden en er wordt zelfs een mooi park aangelegd.

Wat opvalt in Binnenrijk zijn de kleine hoogteverschillen die uitnodigen tot spelen en bovendien extra privacy geven. Een brede sloot slingert quasi-nonchalant door het park en mondt uit in een waterpartij die het water opvangt als het heel hard regent. De waterpartij heeft schitterend riet, natuurlijk glooiende oevers en zogenoemde plasbermen: stroken met kindvriendelijk, ondiep water aan de kanten.
Midden in de waterpartij komt een eilandje met een natuurspeeltuin. Binnenrijk wordt een plek waar u lekker buiten kunt zijn – om te spelen of om gewoon vanaf een bankje van de omgeving te genieten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Binnenrijk De Reijer
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 27 beschikbaar
Prijs
€ 434.500,- tot € 594.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ridderkerk.

Aanmelden