SEO

Ryks - Rijsoord

Ridderkerk - Rijsoord

Ryks Wonen
Het nieuwbouwproject Ryks ligt net buiten de dorpskern op de kruising van de Rijksstraatweg en de Lagendijk. Om deze nieuwe buurt aan te laten sluiten bij de overige bebouwing langs de Rijksstraatweg, hebben we gekozen voor een landelijke architectuur. De vorm van de bebouwing heeft een link met het agrarische verleden van het dorp. En door het gebruik van verschillende steensoorten en het plaatsen van luiken op de tweekappers, versterken de woningen het landelijke karakter van dit gebied.

Door de kleinschaligheid van slechts 14 woningen, is dit een heerlijke plek voor gezinnen. Het project bestaat uit vier twee-onder-een-kap woningen, zes hoekwoningen, drie tussenwoningen en één vrijstaande woning. De woningen zijn gebouwd op een perceeloppervlak die varieert van circa 114 m2 tot maar liefst circa 400m2. De ruimte er omheen is ingericht met ruim voldoende parkeerplaatsen, openbaar groen, water en een speeltuin.

Meld je aan als belangstellende
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ryks? Meld je dan aan als belangstellende op www.ryksrijsoord.nl

Ryks - Rijsoord
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand