SEO

Ryks - Rijsoord

Ridderkerk - Rijsoord
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ryks Wonen
Het nieuwbouwproject Ryks ligt net buiten de dorpskern op de kruising van de Rijksstraatweg en de Lagendijk. Om deze nieuwe buurt aan te laten sluiten bij de overige bebouwing langs de Rijksstraatweg, hebben we gekozen voor een landelijke architectuur. De vorm van de bebouwing heeft een link met het agrarische verleden van het dorp. En door het gebruik van verschillende steensoorten en het plaatsen van luiken op de tweekappers, versterken de woningen het landelijke karakter van dit gebied.

Door de kleinschaligheid van slechts 14 woningen, is dit een heerlijke plek voor starters of jonge gezinnen. Het project bestaat uit 2 tweekappers, 3 driekappers en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn gebouwd op een perceeloppervlak die varieert van circa 114 m2 tot maar liefst circa 400m2. De ruimte er omheen is ingericht met ruim voldoende parkeerplaatsen, openbaar groen, water en een speeltuintje.
Meld je aan als
belangstellende
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Ryks? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Ga naar www.ryksrijsoord.nl daar vindt u alle informatie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ryks - Rijsoord
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ridderkerk.

Aanmelden