Riederwerf fase 6 eengezinswoningen

Wonen in Riederwerf, is wonen in een unieke leefomgeving. Wonen in Riederwerf is wonen op een unieke locatie. U geniet er van het weidse uitzicht over de rivier de Maas. Watertaxi's en binnenvaartschepen varen af en aan. Vanuit uw woning loopt u zo de Donckse Velden in. Hier kunt u naar hartelust wandelen, joggen, fietsen en genieten. Riederwerf is landelijk wonen in de Randstad, op een steenworp afstand van Rotterdam.

Riederwerf fase 6 eengezinswoningen
10-10-2020