Driehoek Het Zand

Ridderkerk - Ridderkerk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Een van de duurzaamste woonwijken van Nederland

Driehoek Het Zand in Ridderkerk is het driehoekige plangebied tussen de Vlietlaan, de Erasmuslaan en de Hugo de Grootlaan in de wijk Drievliet-Het Zand. Dit gebied verandert in de komende tijd in één van de duurzaamste woonwijken in Nederland, waar u kunt wonen in een parkachtige omgeving, dichtbij de voorzieningen en met het openbaar vervoer voor de deur.

Energiezuinige appartementen, eengezinswoningen en een sportzaal

In het park komen drie fraai vormgegeven gebouwen waarin naast energiezuinige appartementen en eengezinswoningen met tuin en terras ook sportfaciliteiten zijn ondergebracht. Daarnaast biedt de nieuwe buurt een buitensportveld en een ontmoetingsplek. In Driehoek Het Zand komen circa 120 woningen.

Start verkoop vierde kwartaal 2019

De verwachting is dat de verkoop van de woningen en appartementen in het vierde kwartaal van 2019 start. Als eerste op de hoogte? Inschrijven als belangstellende kan nu al!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Driehoek Het Zand
Start (voor)verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
120
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ridderkerk.

Aanmelden